Netherlands

Corporate Wellness

 

HR-bijdrage aan bedrijfsresultaat

Human Resources (HR) moet een zichtbare bijdrage gaan leveren aan de (financiële) doelstellingen van de onderneming. Investeringen vanuit HR dienen verantwoord te zijn en een waardevermeerdering van de organisatie op te leveren. De 'softe' kant van HR wordt gekoppeld aan de 'harde' wereld van ondernemen. Corporate Wellness van Aon biedt u de juiste handvatten.

Voor HR-managers, CFO's en CHO's
Corporate Wellness maakt de effecten van investeringen op Employee Wellness inzichtelijk. Investeren in Employee Wellness verbetert de productiviteit van uw medewerkers, verlaagt verzuim- en verzekeringskosten en beperkt de risico's van de onderneming. Met als gevolg succesvollere resultaten voor uw organisatie. Hoe u op een juiste manier kunt sturen, is sterk afhankelijk van de risico's en kansen die specifiek gelden voor uw organisatie.

Wat biedt Aon u?
Voor elke organisatie binnen iedere branche hebben wij een passende oplossing. Dat kan variëren van een compleet geïntegreerd Corporate-Wellnessbeleid tot de beste individuele producten en diensten voor uw organisatie. Ons nationale en internationale netwerk van collega's en klanten bieden 'best practices' die wij in uw organisatie kunnen toepassen. Wij ontwikkelen, samen met u, een gestructureerd en onderbouwd beleid wat bijdraagt aan een beter corporate succes.

English version