Netherlands
 

Aon Global Risk Management Survey 2019 Event – 8 juli, Utrecht

 

Wat zijn de top vijftien-risico’s van Nederlandse organisaties en waarom?

Uit Aon’s onderzoek naar de meest genoemde marktrisico’s (GRMS) blijkt dat de Nederlandse top vijftien afwijkt van wereldwijde toprisico’s. Waar de internationale respondenten economische teruggang zien als het grootste risico, noemen Nederlandse risicomanagers bedrijfsonderbreking.

Tijdens het Aon Global Risk Management Survey Event 2019 dat plaats vindt op 8 juli op onze vestiging in Utrecht gaan wij dieper in op hun feedback, de resultaten en de achterliggende oorzaken en ontwikkelingen. We beantwoorden ook de vraag ‘Waarom zijn Nederlandse organisaties extra vatbaar voor risico’s in de huidige complexe en dynamische markt?’.

Risicoleiderschap, top 10-risico’s Martin van Staveren, schrijver van de top tien-bestseller over risicoleiderschap, bespreekt tijdens ons event zijn analyse van de surveyresultaten. Daarnaast gaan wij, tijdens een drietal sessies, dieper in op de top vijftien-risico’s en de achterliggende resultaten voor Nederlandse risicomanagers.

Maar het event heeft nog veel meer te bieden: tijdens 3 sessies zullen we een verdieping bieden op de belangrijkste conclusies. We lichten er een aantal uit onderwerpen uit:

  • Bedrijfsonderbreking als #1 risico
  • Cyber (#3 risico) en datalekken
  • Resilience Base Line Review

 

Meld u aan