Netherlands
 

Aanmelden event ‘Organisational Resilience – de verdieping’

 

Op 5 maart organiseert Aon het event ‘Organisational Resilience – de verdieping’. We gaan tijdens dit event in op de diverse dimensies van resilience; ofwel de veerkracht van organisaties.

Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u graag met een broodje in de voormalige De Nederlandse Bank-dependance aan de Boompjes in Rotterdam. Het inhoudelijke deel van de middag start om 13.30 uur.

Spraakmakende sprekers
Het wordt een middag met spraakmakende sprekers, zoals Elizabeth Queen, Vice President Risk Management bij Wolters Kluwer en Martin van Staveren, schrijver van de bestseller (top 10 managementboek 2018) over risicoleiderschap. Elizabeth spreekt over haar best-in-class incident management-programma waarmee ze risk manager van het jaar is geworden in 2018. Martin van Staveren spreekt over de toepassing van Risicoleiderschap in deze tijd van complexiteit en volatiliteit.

Workshops en ‘kelderbezoek’
Tijdens de workshops behandelen wij onderwerpen als reputatiemanagement, risicoleiderschap, incidentmanagement, cyber, emerging risk-identificatie en toepassing van innovatieve risicofinancieringsinstrumenten in een verhardende verzekeringsmarkt. Daarnaast spelen we twee Management Games, de eerste over een cyber incident en de tweede over identificatie van emerging risks. Tussendoor is er voldoende ruimte voor kennisdeling met vakgenoten en groei van uw zakelijke netwerk.

In de kelders van het voormalig bijgebouw van De Nederlandse Bank bevond zich in het verleden de kluis van de voormalige Nederlandse Bank. Tijdens de pauzemomenten is er gelegenheid daar een kijkje te nemen.

Meld u hieronder aan voor het event ‘Organisational Resilience – de verdieping’

Meld u aan