Netherlands

Bekijk het webinar ‘Cyberweerbaarheid: een continu proces’

 

De impact van cyberrisico’s op organisaties en hun medewerkers neemt in hoog tempo toe. Het aantal ransomware-aanvallen is met meer dan 300% gestegen en ook de (toch al verstoorde) toeleveringsketens worden steeds meer bedreigd door cyberaanvallen. De druk op organisaties om hun cyberweerbaarheid te versterken en het rendement op investeringen in beveiliging te maximaliseren, wordt hierdoor groter. Tegelijkertijd blijven de risico’s zich ontwikkelen. De bescherming tegen cybercriminaliteit kan daarom geen eenmalige lineaire exercitie zijn, maar moet een continu proces vormen: de Cyber Loop.

Toekomstbestendige cyberweerbaarheid
Niets is zo veranderlijk als cyberdreigingen. Met Aon’s Cyberloop houdt uw organisatie het tempo van de veranderingen bij en betrekt u uw collega’s bij het verhogen van de cyberweerbaarheid van uw organisatie. Beslissingen neemt u gebaseerd op harde feiten. Kent u de kosten van een cyberincident voor uw organisatie? Weet u welke maatregelen het meest opleveren

Cyberveiligheid vereist een circulaire aanpak
Een circulaire strategie voor het beheer van cyberrisico’s biedt een oplossing. In het webinar ’Cyberweerheid: een continu proces’ leggen de cyberexperts van Aon in 45 minuten uit hoe u duurzame cyberresistentie bereikt. We laten zien hoe u:

  • de samenwerking tussen disciplines kunt versterken;
  • effectief operationeel en financieel herstel stimuleert als u toch wordt getroffen door een cyberincident;
  • het kostenvoordeel van uw beveiligings- en verzekeringsprogramma’s valideert.

Bekijk de opname van ons webinar (45 minuten)
Leer hoe ook uw organisatie een circulaire strategie kan inzetten voor optimale cyberweerbaarheid.