Netherlands

Webinar ‘Cybertrends voor het mkb in 2023’

 

Bekijk hier de opname van het webinar

 

Door de stijgende schadelast stegen de premies van cyberverzekeringen in 2022 (zeer) sterk. Om het tij te keren, gingen verzekeraars daarop een strenger acceptatiebeleid hanteren. Dit lijkt inmiddels te lukken, wat laat zien dat het verzekerbaar houden van cyberrisico’s niet meer los gezien kan worden van securitymaatregelen. Tijdens het webinar bespreken we hoe u zich hier het beste op voorbereidt.

Op tijd beginnen

Niet alleen bij het nieuw afsluiten, maar ook bij het verlengen van een bestaande cyberverzekering vragen vrijwel alle verzekeraars om extra (technische) maatregelen. Voor de implementatie van deze maatregelen is tijd nodig, dus het is essentieel dat u hier op tijd, met het juiste inzicht, mee begint, zodat (een verlenging van) uw goede dekking verzekerd blijft.

Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar bespreken de cyberexperts van Aon en Eye in 45 minuten hoe mkb-organisaties zich het beste kunnen voorbereiden op de ontwikkelingen van 2023. We gaan dieper in op de volgende punten:

  • De trendbreuk in stijgende premies van cyberverzekeringen
  • Veranderingen in de aangeboden dekkingen
  • ‘Must have’ weerbaarheidsmaatregelen in 2022
  • Nieuwe eisen en trends voor 2023
  • De waarde van incident response readiness
  • De nieuwe rol van Endpoint Detection & Response
  • Efficiënte en effectieve aanpak voor nu en de toekomst

Voor wie is het relevant?

Dit webinar is vooral bedoeld voor verzekerings-, risico- en IT-managers en directies van middelgrote organisaties. Nodig vooral ook uw collega’s uit, want maatregelen versterken de verzekerbaarheid en cyberveiligheid wanneer de hele organisatie betrokken is.

 

Bekijk hier de opname van het webinar


 
[Error loading the control 'eloquadownloadform', check event log for more details]