Netherlands

Internationale mobiliteit niet-gouvernementele organisatie (ngo)

 

Non-gouvernementele organisaties (NGO’s)

Van oudsher ligt het werk van uitzend- en ontwikkelingssamenwerkingsorganisaties en hun medewerkers in risicovolle landen. Dit terwijl onze wereld er niet veiliger op wordt. Hierdoor staan uitgezonden medewerkers en hun gezinnen steeds vaker bloot aan bijzondere risico’s. Wat zijn die risico’s en worden deze wel afdoende meegenomen in de uitzendvoorwaarden waarmee medewerkers op pad gaan?

Aon NGO-team
Het team van Aon NGO (non-gouvernementele organisaties) adviseert NGO’s, internationale (non-profit)organisaties en overheden bij het veilig en gedegen uitzenden van werknemers en hun gezinsleden. Van het aanbieden van passende reisverzekeringen tot aan het uitvoeren van complete uitzendvoorwaarden, van het opstellen van veiligheidsprotocollen tot aan het repatriëren van medewerkers. Aon biedt diensten en verzekeringen, tegen een aantrekkelijk collectief tarief, die passen bij specifieke risico’s in verschillende situaties. Ongeacht of uw werknemers voor een langere tijd op een plaats verblijven of in korte tijd van land naar land verhuizen.

Zo kunt u zich richten op het organiseren van de hulp in ontwikkelingslanden.

Professionele partner: gemak en deskundigheid
Naast het ondersteunen van uw medewerkers is het NGO-team van Aon ook úw partner. Zo denken wij met u mee in het optimaliseren van uw veiligheids- en uitzendbeleid en brengen we onvoorziene en ongedekte risico’s in kaart. U krijgt inzicht in de financiële risico’s die u loopt en u heeft een continue overzicht van alle kosten die u en uw medewerkers maken. Met Aon NGO kiest u voor gemak en deskundigheid. U bent verzekerd van professionele invulling van de verantwoordelijkheid die u als ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie heeft. Voor u als organisatie, maar ook voor uw medewerkers.