Netherlands

Vergroot de veerkracht van uw organisatie

 

Het belang van flexibele arbeidsvoorwaarden voor vijf generaties medewerkers

Smartrewards banner
 

Gezonde, betrokken en goed presterende medewerkers zijn essentieel voor uw organisatie. Het is de uitdaging om deze mensen aan te trekken en te behouden. Vooral omdat er inmiddels vijf generaties medewerkers op de werkvloer aanwezig zijn, elk met hun eigen behoeften. Wanneer u serieus werk wilt maken van de ‘war for talent’ begint dat bij de vraag: ‘Wie wilt u zijn als werkgever en welke flexibele arbeidsvoorwaarden horen daarbij?’

 

Webinar “Bind vijf generaties medewerkers met flexibele arbeidsvoorwaarden"

Nieuwe tijden. Zet uw arbeidsvoorwaarden strategisch in!

Veerkrachtige organisaties bieden flexibele arbeidsvoorwaarden om aantrekkelijk te blijven voor (potentiële) medewerkers. Hoe bindt u goed presterende medewerkers aan uw organisatie? Tijdens ons webinar leert u hoe u met flexibele arbeidsvoorwaarden inspeelt op de verschillende behoeften van medewerkers.

Lees hier meer over dit webinar

 
 

Voorkom touwtrekken tijdens salarisonderhandelingen

3 tips om optimaal gebruik te maken van uw arbeidsvoorwaardenpakket

salarisonderhandeling

Salaris wordt meestal gezien als de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Zonde, want er valt veel meer te halen uit uw totale arbeidsvoorwaardenpakket. Door dit optimaal in te zetten en er helder over te communiceren, kunt u veel getouwtrek voorkomen. De gesprekken met bestaande en nieuwe medewerkers verlopen soepeler, waardoor u ook de relatie goed houdt.

Lees de 3 tips

 
 

Corona verandert de behoeften van uw medewerkers

4 tips over flexibele arbeidsvoorwaarden

Brochure

Door het coronavirus verandert er veel voor uw medewerkers. Zij moeten zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden, zoals meer thuiswerken. Veranderende situaties zorgen voor andere behoeften die per generatie en per persoon kunnen verschillen. Met flexibele arbeidsvoorwaarden kunt u stress bij uw medewerkers voorkomen en bovendien hun prestaties verbeteren. Dit maakt u als organisatie veerkrachtiger en weerbaarder.

Bekijk onze 4 tips

 
 
 

Houd personeel duurzaam inzetbaar met flexibele arbeidsvoorwaarden

Lees hoe u uw organisatie toekomstbestendig maakt

Whitepaper

Werkgevers hebben sinds kort te maken met 5 verschillende generaties medewerkers op de werkvloer. Iedere generatie heeft zijn eigen kenmerken en behoeften. Om goed personeel aan u te binden is het aan u als werkgever om hierop in te spelen met flexibele arbeidsvoorwaarden. Toekomstbestendige organisaties zijn door hun veerkracht beter voorbereid op veranderingen en houden hun medewerkers duurzaam inzetbaar.

Lees hoe u uw organisatie toekomstbestendig maakt met flexibele arbeidsvoorwaarden