Netherlands

Vitaliteit op de werkvloer verhogen? Behandel uw werknemers als VIP!

Medewerkers zijn de motor van uw organisatie. Zet u een stap extra voor ze, dan ziet u dat terug. In hogere bedrijfsresultaten, meer klanttevredenheid en een hogere vitaliteit op de werkvloer.

Lees de verhalen van medewerkers die door hun werkgevers geholpen werden om vitaler te worden. En vindt hier een handige quickscan. Daarmee krijgt u een goed beeld van de vitaliteit in uw organisatie. Dit helpt u ziekteverzuim te voorkomen. Behandelt u uw medewerkers al als VIP? Ik wel.

 

Vitaliteits- en Inzetbaarheidsplatform

Het Vitaliteits- en InzetbaarheidsPlatform (VIP) maakt de vitaliteit van medewerkers zichtbaar voor u als werkgever en dient als online kennisportaal voor de medewerker die aan de slag wil met zijn vitaliteit. De online omgeving stelt u in staat digitaal over dit onderwerp te communiceren. Het laagdrempelige platform kan de vitaliteit in uw organisatie verhogen door medewerkers waardevolle tools als (medisch) onderzoek, online coaching, e-health, effectmeting en meer te bieden.

 

Door aangepast werk doet Saïd weer mee

Brochure

Saïd houdt van zijn werk. Als hij door een oogziekte thuis komt te zitten, stort zijn wereld in. Vanwege de aandoening kan hij zijn taken niet meer uitvoeren. Samen met hem gaat werkgever Hago Zorg op zoek naar een passende oplossing. Nu doet hij aangepast werk. Saïd: “Mijn werkgever heeft me enorm gesteund.”

Lees zijn verhaal

 
 

Beoordeel de veerkracht van uw medewerkers

Brochure

Hoe compleet is uw gezondheids- en vitaliteitsaanpak? Ontdek wat uw belangrijkste verbeterpunten zijn en bekijk hoe u ervoor staat met onze veerkrachtmeter.

De veerkracht van uw medewerkers