Netherlands
 

Doe de check en krijg inzicht in de vitaliteit van uw organisatie

 

Maak een vitaliteitsfoto en maak scherp wat nu prioriteit heeft

Maak een vitaliteitsfoto. Stel scherp en focus op wat nu prioriteit heeft
Vitale en veerkrachtige medewerkers zijn productiever en gemotiveerder. Door hen te laten zien dat ze ertoe doen, veranderen bedrijven hun relatie met medewerkers zodanig dat zij 58% meer geneigd zijn om van hun bedrijf te houden. Voor het behalen van een optimaal resultaat voor uw organisatie heeft u een integrale aanpak van vitaliteit en veerkracht nodig, ondersteund door data.
 

Visievorming, strategie en beleid rondom duurzame inzetbaarheid vormen daarbij de basis. Onze vitaliteitsfoto helpt u de huidige situatie binnen uw organisatie te inventariseren. Een laagdrempelige manier om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan en vanuit een goede basis de juiste stappen richting de toekomst te zetten.

Vertel mij meer over de vitaliteitsfoto

 
 

Wat kunt u van ons verwachten?
stappenplan vitaliteitsfoto
Iedere organisatie is anders. Daarom starten we met het maken van een vitaliteitsfoto om samen de vraag scherp te krijgen: wat is er nu nodig? Op deze manier bepalen we waarop ingezet moet worden om vitaliteit binnen uw organisatie tot een succes te maken. De uitkomst van de vitaliteitsfoto is een rapport met:

  • De scherp gestelde vraag en achterliggende hoofdaannames
  • De uitkomsten van de brainstorm/herijkingssessie: nader te onderzoeken oorzaken, potentiële oplossingsrichtingen en de knoppen waar aan gedraaid kan worden
  • Uitkomsten van de verschillende analyses (op het gebied van veerkracht, verzuim, verloop en productiviteit)

Wilt ook inzicht krijgen en de volgende stappen zetten op het gebied van vitaliteit? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Neem contact met mij op over de vitaliteitsfoto
 
 
Contact
Floor Smid
Head of Wellbeing & Resilience - Health Solutions
06 263 881 76
[email protected]