Netherlands
 

Besparen op uw werkgeverslasten

 
Het wemelt in Nederland van de premiekortingen, subsidieregelingen en loonkostenvoordelen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Aon ondersteunt en adviseert u graag. Ook nemen we de toepassing van de regelingen voor u uit handen.
Maakt u optimaal gebruik van alle sociale regelingen?

Onderzoek of u meer voordeel kunt behalen
Voor werkgevers onderzoekt Aon alle sociale regelingen voor werknemers. Met onze deskundigheid en ervaring rondom de toepassing van deze regelingen nemen wij u veel (uitzoek)werk uit handen. We beginnen met een analyse van de op dit moment toegepaste regelingen. We kijken vervolgens naar nieuwe mogelijkheden om regelingen toe te passen die u niet of onvolledig gebruikt.

Wat doen wij voor u?
Na afronding van het onderzoek ontvangt u van Aon een rapportage met de uitkomsten. Naast de uitkomsten ontvangt u, indien nodig, ook de benodigde bewijslast om regelingen toe te passen en dus de te veel betaalde kosten terug te krijgen. Tot slot adviseren we en ondersteunen we u bij het realiseren van de besparingen.

Wat levert het u op?
Door het onderzoek maakt u optimaal gebruik van de beschikbare sociale regelingen die voor uw situatie van toepassing zijn. U bespaart dus niet alleen op uw werkgeverslasten, u voldoet ook aan uw verplichtingen.
Neem direct contact op