Netherlands

Connected

 

Connected is de maandelijkse nieuwsbrief van Aon. Hiermee blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personele risico's, onderzoeksresultaten en onze visie.

In deze editie

Nieuw Aon, nieuwe nieuwsbrief
Sinds 1 september gaan Aon en de Unirobe Meeùs Groep samen verder onder de naam Aon. Bij een nieuw Aon, hoort een nieuwe nieuwsbrief. Daarom ontvangt u met ingang van 2019 iedere 6 weken een kersverse Aon nieuwsbrief.

Houd uw mailbox in de gaten!

 

Wijzigingen wettelijke bedragen rondom pensioenen
Per 1 januari 2019 verandert een aantal wettelijke bedragen rondom pensioenen, waaronder de AOW-franchise. Wat betekent dit voor uw salarisadministratie? Aon zet het voor u op een rij.

Lees meer

 

 

Blog 3: De mythen over Europese pensioenfondsen opgehelderd
Gaan onze zuiderburen losser om met het toezicht op pensioenfondsen dan wij? Of is dat een sprookje? Feit is dat de Belgische toezichthouder de prudentieregels anders invult dan wij. Maar hoe zit het precies?

Lees meer

 

Beschikking Werkhervattingskas 2019
De beschikking Werkhervattingskas is vastgesteld. Controleer de vastgestelde premiepercentage goed en let vooral goed op de Gedifferentieerde Premie Whk voor 2019, dat kan u geld besparen.

Lees meer

 

 

Veranderingen in de zorg en hun invloed op werkgevers
Hoeveel invloed heeft u als werkgever op de zorg? Weinig? Geen? Dit terwijl alle werkgevers gezamenlijk ongeveer de helft van de kosten van de Zorgverzekeringswet betalen. Hoe beïnvloedt deze branche u?

Lees meer