Netherlands

Risk

 

Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen hoort ook vaak het nemen van risico's die effect kunnen hebben op uw organisatie. Maar hoe herkent u risico's, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken?

 

Aon is de makelaar in assurantiën en adviseur op het gebied van risicomanagement voor het MKB, middelgrote en grote organisaties. Wij helpen u bij het inzichtelijk en beheersbaar maken van uw ondernemingsrisico's, zodat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. We signaleren kansen, brengen risico's in kaart, kwantificeren, analyseren en adviseren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor risicovraagstukken door verzekeren en alternatieve risicofinanciering.

 
 

Thema's

 

Cyberrisico's

Hoe wapent u zich tegen de mogelijk verstrekkende gevolgen van cyberrisico's? Met cyberrisicomanagement krijgt u door inzicht én overzicht grip op cyberrisico's.

Lees verder »

Geintgreerde risicomanagementaanpak

De geïntegreerde risicomanagementaanpak van Aon geeft u snel en volledig inzicht in de belangrijkste risico's voor uw financiële doelstellingen.

 

Actueel

 

Risk Management Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement, onderzoeksresultaten en onze visie.

Lees verder »

     
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 

Whitepapers & rapportenKredietrisico’s managen in roerige tijden     Cyberrisico’s onder controle? 

 


Aon Global Risk Management Survey »
Goed risicomanagement leidt tot betere financiële prestaties »