Netherlands

Zorgfiets biedt voordelen op het gebied van vitaliteit medewerkers, bereikbaarheid en milieu

 

Het mooie Nederlands product “de fiets” maakt het voor werkgevers mogelijk om op een pragmatische wijze invulling te geven aan complexe vraagstukken rondom vitaliteit, mobiliteit en duurzaamheid.


Een oplossing voor mobiliteitsvraagstukken binnen de zorg

Het huidige personeelstekort in de zorg zorgt voor druk op cliënten, personeel en de organisatie. Behalve het vitaal en gezond houden van personeel, blijft het een uitdaging om alle cliënten zo efficiënt mogelijk te kunnen bedienen op alle momenten van de dag.

Speciaal voor de thuiszorg werd samen met strategisch partner Louwman, een zogenoemde Zorgfiets ontwikkeld; een e-bike afgestemd op de wensen van thuiszorgmedewerkers. De eerste elektrische Zorgfiets van Nederland vermindert kosten en zorgt voor tijdbesparing wat weer ten goede komt aan de cliënten. Het gebruik van de e-bike bespaart meer dan 10% reistijd, reis- en parkeerkosten, werkt preventief op de vitaliteit van medewerkers en als bijkomend voordeel gaat ook CO2-uitstoot omlaag.

Lees in het fietsplan van Vierstroom Zorg Thuis hoe een bijzondere samenwerking heeft geleid tot vitalere thuiszorgmedewerkers en betere zorg voor cliënten.

Bekijk het fietsplan
 

Het antwoord op uw vragen is ons maatwerk

Naast het kopen of (private) leasen van de fiets met verzekering, willen wij graag samen met u stappen maken om te verbeteren op het gebied van duurzaamheid, vitaliteit van medewerkers en efficiëntie. Ook gezinsleden van medewerkers kunnen genieten van voordelen. We beginnen met de fiets en kijken daarna ook naar de voordelen van andere manieren van reizen, kostenbesparing en de administratieve handelingen die hierbij horen.

Aon is in staat deze verandering voor een deel tot geheel kostenneutraal te laten zijn, door de belangen van werknemers, werkgever en inkomens- en zorgverzekeraars bij elkaar te brengen. Wij begeleiden het hele traject. Hierbij kijken wij ook naar gemiste benuttingsmogelijkheden of te veel afgedragen premies vanuit sociale regelingen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.