Netherlands

Schades verhalen wagenpark

 

Claims verhalen en kosten besparen op basis van no-cure, no pay

Een schade aan uw wagenpark of andere eigendommen is vaak een aangrijpende en kostbare gebeurtenis én kan uw dagelijkse werkzaamheden flink in de war schoppen. Van het ene op het andere moment is er aandacht nodig voor een onvoorzien probleem. De omvang en complexiteit van de schade bepalen wat een passende reactie en oplossing is. Hoe verhaalt u de schade als een ander die bij u maakt? En wat als het andersom is?

Uit tijdgebrek, onwetendheid en een gebrek aan de juiste kennis laten veel mensen een claim achterwege. Aon kan u helpen bij het zo klein mogelijk houden van financiële impact van het verzekeren van uw wagenpark.

 

Partner bij schade aan uw wagenpark

Heeft u een onverzekerde schade die veroorzaakt is door een derde? Dan kunt u in veel gevallen deze derde partij aansprakelijk stellen en de geleden schade verhalen. Aon Recovery Consulting regelt dat voor u. Met concreet advies, maar ook door uitvoering van het totale claimproces, zodat u er geen omkijken naar heeft.
U kunt zelf bepalen wat de verhouding wordt tussen een hoger eigen risico en beperktere verzekeringsdekkingen. Via Aon Recovery Consulting dient u vervolgens de losse schadeclaims in. Dit kan u uiteindelijk flinke besparingen opleveren.

Indien u meer wilt weten over de voordelen van Aon Recovery Consulting voor uw wagenpark, neem dan contact met ons op.