Netherlands

Logistieke schadebehandelaars van Aon

 

Als klant van Aon verwacht u dat u goed wordt geholpen wanneer u onverhoopt met een schade of claim te maken krijgt. Onze schadebehandelaars (Claim Handlers) vervullen daarbij een belangrijke rol voor onze klanten binnen de logistieke sector. Met hun kennis en toewijding zorgen zij ervoor dat bedrijven bij schade het optimale resultaat behalen. Dit doen zij met zorg voor de relatie tussen verzekeraars, experts, tegenpartijen en andere betrokkenen.

In een serie korte interviews vragen we enkele schadebehandelaars naar hun ervaring met de behandeling van schades voor bedrijven binnen de sector handel, marine, transport en logistiek. Ze vertellen over wat hun werk binnen dit dynamische vakgebied zo special maakt en waarom het altijd mensenwerk zal blijven.

Lees de interviews met onze schadebehandelaars:

 

“Ik spreek het ene moment met een klant uit Rotterdam en dan weer uit Hong Kong”

Raphaela Twenhoven

Raphaela Twenhoven – Claims Handler Intake

Raphaela Twenhoven kwam na een lange loopbaan in het expertisevak 11 jaar geleden terecht bij Aon waar ze 3 jaar geleden heeft meegewerkt aan de oprichting van de nieuwe intake-afdeling. Voor de klanten van de sector Marine neemt ze allerlei schades in behandeling, van opstal tot werkmaterieel en van aansprakelijkheid tot goederen.

Lees het interview

 
 

“Door onze volmachten hoeven we niet over ieder detail in gesprek met verzekeraars”

Sandra Muller

Sandra Muller – Claims Handler

Ik ben via een kleine omweg schadebehandelaar geworden. Toen ik bij Aon op een andere functie binnenkwam, heb ik na 4 maanden intern gesolliciteerd en kon ik alsnog als schadebehandelaar aan de slag op de afdeling Transport. En daar heb ik geen spijt van gekregen.

Lees het interview

 
 

“We besparen de klant veel geld, wat in deze tijden geen overbodige luxe is.”

Edwin Bakker

Edwin Bakker- Claims Handler

Edwin begon ooit als schadebehandelaar bij De Goudse verzekeringen en kwam via meerdere verzekeringsmakelaars in Rotterdam terecht bij Kröller in Den Haag waar hij later onder de vlag van Meeùs/UMG als Manager Schadebehandeling opereerde. “Als manager doe je heel veel dingen, maar ik miste de verdieping in het vak”, vertelt Edwin. “Door de overname van Aon in 2018 kreeg ik de kans om weer terug te keren naar het vak van schadebehandeling. Dat doe ik nu weer met veel plezier en ik krijg veel energie van het contact met de klant en andere partijen zoals verzekeraars, expertisebureaus en advocaten”.

Lees het interview