Netherlands
Fruit en groenten (AGF)

Fruit en groenten (AGF)

 

De transportverzekering is één van de oudste vormen van verzekering. Al eeuwenlang worden transporten over de gehele wereld verzekerd. Aon adviseert inmiddels een belangrijk deel van de internationale handelsbedrijven, importeurs en exporteurs, over risicobeheersing en verzekeringen


 
 
Expertise & marktpositie
Een belangrijk deel van onze klantenkring bestaat uit fruitimporteurs, exporteurs en koelhuizen. Op het gebied van transportverzekeringen komt u Aon ook vaak tegen bij het verzekeren van goederen zoals granen, zuivelproducten, vlees, vis, koffie, thee en tabak. Onze expertise en sterke marktpositie spelen een belangrijke rol bij de totstandkoming van een transportverzekering met de beste dekking tegen een concurrerende prijs.


 
 

Risico's

Verlies of schade gedurende transport ontstaat nu éénmaal. De vraag is echter: 'Wanneer overkomt het ú en hoe groot is uw financieel nadeel?'

Lees verder ›

 

Dekking

Door onze specialisatie in de agf-sector hebben wij verzekeringsmogelijkheden ontwikkeld, die specifiek op uw handel zijn gericht.

Lees verder ›

 
 
 

Voordelen

Uiteraard begint onze dienstverlening met het inventariseren van uw wensen en risico’s om zo uw risico’s beheersbaar te maken.

Lees verder ›

 

Schade

Op schade zit niemand te wachten, maar soms is er geen ontkomen aan. Snel en correct afhandelen is een vereiste.

Lees verder ›