Netherlands
 

Gezonde en vitale medewerkers dragen bij aan succesvolle organisaties

 

Human Resources (HR) moet steeds meer een zichtbare bijdrage leveren aan de (financiële) doelstellingen van een onderneming. Investeringen vanuit HR dienen verantwoord te zijn en meerwaarde voor de organisatie op te leveren. Zo wordt de 'softe' kant van HR gekoppeld aan de 'harde' wereld van ondernemen.

Voor HR-managers, CFO's en CHO's

Investeren in medewerkerswelzijn verbetert de productiviteit, verlaagt verzuim- en verzekeringskosten en beperkt de risico's van uw onderneming. Met als gevolg een succesvollere organisatie met betere resultaten. Hoe u op een juiste manier investeert in medewerkerswelzijn, is sterk afhankelijk van de risico's en kansen die specifiek gelden voor uw organisatie. Corporate Wellness van Aon maakt de effecten van uw investeringen inzichtelijk.

Wat biedt Aon u?

Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing die past bij uw organisatie. Dat kan variëren van een compleet geïntegreerd Corporate-Wellnessbeleid tot de beste individuele producten en diensten voor uw organisatie. ‘Best practices’ van collega's en klanten uit ons nationale en internationale netwerk bieden u leerzame voorbeelden om toe te passen in uw organisatie. Zo vormt u een gestructureerd en onderbouwd beleid dat bijdraagt aan het medewerkerswelzijn en uw succes.