Norway
Aon i Norge

Aon i Norge

Aon Norway er en av Norges ledende risiko- og pensjonsrådgivere, med kontorer i Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim. Vi er rundt 130 ansatte som representerer en betydelig del av norsk nærings- og organisasjonsliv overfor forsikringsselskapene. Også i offentlig sektor har vi mange viktige oppdragsgivere.

Organisasjon

Aon Norway tilbyr et bredt utvalg av tjenester tilpasset ulike behov for risikohåndtering hos våre kunder. To divisjoner har ulike spesialfunksjoner:

Health & Benefits har spesialister innen alle typer pensjons- og personalforsikringer og bistår med alt fra megleroppdrag til konsulentbistand ved overgangsprosjekter i både privat og offentlig sektor. 

Commercial Risk Solutions betjener næringsliv og offentlig sektor innen tingskade og ansvarsforsikringer. Vi har eksperter på forsikringsløsninger innen bransjer som energi, offshore, entreprenører, havbruk, fiske og sjøfart. Vi tilbyr også et bredt spekter av Risk Management-tjenester. 

Ledelsen

Dag-Erik-Aspaas_lavoppløselig.jpg
Dag Erik Aspaas
CEO 

Sjur-Olsen_lavoppløselig-BW.jpg 
Sjur Hille Olsen
Head of Risc Capital

Pia-Marken-BW-web.jpg
Pia Marken
COO

Bakke,-Paal-web.jpg
Paal Bakke
Country Controller

├ygl├ªnd,-Stian1.jpg

Stian Øglænd
Head of Human Capital Health & Benefits

Jacobsen,-Marianne.jpg
Marianne Jacobsen
HR Manager


Andreassen,-Per-├yivind-web.jpg

Per-Øivind Andreassen

Commercial DirectorAon Norway har røtter helt tilbake til de maritime miljøene i Kristiania og Bergen på slutten av 1800-tallet. Historien starter med aksjeselskapet Duo som ble etablert som forsikringsmeglerforetak allerede i 1874 og J. Grieg & Co. som ble stiftet i Bergen i 1884. Grieg Insurance ble skilt ut av av J. Grieg & Co. som eget selskap i 1975. I 1993 ble Duo kjøpt av det amerikanske selskapet Aon Corporation, og i 1998 ble også Grieg Insurance en del av Aon. Etter et oppkjøp våren 2007 ble også Orkla Finans Forsikringsmegling en del av den norske Aon-familien.

I 2011 ble hele den norske organisasjonen en del av Aon plc (NYSE:AON) og heter i dag Aon Norway.

Aon kjøpte i 2017 cut-e, en markedsledende leverandør av evne-, ferdighets- og personlighetstester for rekruttering og utvikling. Disse tjenestene er i dag brandet under navnet Aon Assessment Solutions og har gjort Aon til en helhetsleverandør for hele ansettelsessyklusen og gjør at vi kan bidra til bedre beslutninger for våre kunder fra de rekrutterer til de pensjonerer sine ansatte.

Find office locations