Croatia
Aon in Croatia

Aon u Hrvatskoj

Aon je svjetski lider u upravljanju rizicima, posredovanju u osiguranju i reosiguranju te upravljanju ljudskim potencijalima. Više od zaposlenika u zemalja svijeta klijentima svakodnevno pruža uslugu kroz inovativna i efikasna rješenja prilagođena njihovim potrebama.

Aon je na hrvatskom tržištu prisutan od 2000. godine te je prvo društvo registrirano za poslove posredovanja u osiguranju. U jedanaest godina poslovanja na hrvatskom tržištu Aon je posredovao u sklapanju ugovora o osiguranju (polica osiguranja) s ukupnom premijom većom od 800 milijuna kuna te brine i upravlja portfeljom osiguranja za neke od najvećih domaćih i međunarodnih tvrtki.

Kroz strateški i partnerski odnos s klijentom, Aon preuzima brigu i odgovornost za sve detalje programa osiguranja i šteta, te koristeći globalni know-how matičnog društva zajedno s odličnim poznavanjem lokalnog tržišta nudi optimalna rješenja za sve klijentove potrebe.

Osnovna svrha programa osiguranja prema našem uvjerenju jest:

  • zaštiti i osigurati cjelokupno poslovanje tvrtke
  • maksimizirati koristi u odnosu na ukupne troškove premije
  • unaprijediti osigurateljno pokriće sukladno potrebama tvrtke
  • smanjiti administrativne troškove
  • odrediti optimalan samopridržaj rizika (franšizu)
  • izabrati kvalitetne osiguratelje koji su u mogućnosti odgovoriti svim zahtjevima i potrebama naših klijenata

Visoku razinu usluge te fokus na zadovoljstvo klijenata potvrđuje i nagrada «Best in Customer Service Award (BICSA)» u kategoriji konzultantske industrije. Program nagrađivanja BICSA je proces nacionalnog natjecanja razvijen sa svrhom nagrađivanja i prepoznavanja tvrtki koje u Hrvatskoj demonstriraju izvrsnost usluživanja.

Kontaktirajte nas još danas za više informacija o našim uslugama i prednostima!

Opci uvjeti poslovanja

Obavijest o privatnosti

Informacije

Find office locations