Een gezondheidsstrategie gestuurd door data en geleid door experts

De Well One-app maakt gebruik van slimme, toegankelijke data-analyse gebaseerd op de fysieke, emotionele, sociale en financiële gezondheid van personen, teams en het bedrijf, en vertaalt deze in eenvoudige gezondheidsscores. Zo voegt u focus en duidelijkheid toe aan uw strategie, terwijl u tegelijkertijd een verandering naar gezond gedrag aanstuurt in uw organisatie.

Verminder het risico voor uw organisatie

Werk samen met uw medewerkers en help het risico voor hun gezondheid en uw organisatie te verminderen.

Maak duidelijke
vergelijkingen

Medewerkers kunnen hun gezondheidsscores vergelijken met die van anderen in de organisatie, terwijl u demografische gegevens, locaties en teams met elkaar en met andere bedrijven in uw branche kunt vergelijken.

Krijg eenvoudige en heldere inzichten

De Well One-app zet data-analyse om in duidelijke scores voor uw organisatie. Uw medewerkers krijgen inzicht in hun huidige situatie, zodat ze kunnen plannen voor de toekomst.

Krijg direct
toegang

Datagestuurde inzichten worden vastgelegd in een duidelijk, gebruiksvriendelijk dashboard. Bekijk direct de ontwikkeling van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en teams (waar ook ter wereld) en meet de voortgang in de loop van de tijd.

Creëer positieve verandering

Well One maakt gebruik van coaching, uitdagingen en beloningen om een verandering naar duurzaam gezond gedrag aan te sturen.

Bied een ondersteunende cultuur

Laat zien dat u om uw medewerkers geeft en dat u ze wilt ondersteunen door actie te ondernemen en ze iets te bieden waarmee ze hun gezondheid en welzijn kunnen verbeteren.

Werk samen met een toonaangevende wereldwijde adviseur

Met 50.000 collega's in 120 landen is Aon een toonaangevende adviseur voor risicomanagement, pensioenen en gezondheid.

Geleid door experts

Het Well One team bestaat uit actuarissen, artsen en consultants die hun adviezen onderbouwen met de inzichten van Well One, hiermee zorgt uw voor maximaal rendement op uw investering.

Voordelen voor

uw medewerkers

Well One helpt uw medewerkers om niet alleen hun fysieke, maar ook hun emotionele, sociale en financiële gezondheid te meten en te beheren op een gemakkelijke en leuke manier.

Wilt u meer weten?

Scholing en inzicht

Well One geeft uw medewerkers het bewustzijn en inzicht dat ze nodig hebben om hun levensstijl en financiën beter te beheren.

Digitale coaching

Biedt realtime feedback die medewerkers kunnen gebruiken om hun gezondheid en tevredenheid te verbeteren en hun financiële zorgen te verminderen.

Maak sociaal contact

Medewerkers kunnen samen met collega's meedoen aan uitdagingen om elkaar te motiveren en inspireren.

Beloning en erkenning

Medewerkers kunnen optioneel punten en erkenning voor hun inspanningen verdienen en kiezen uit honderden beloningen.

Duidelijke gezondheidsscores

Medewerkers kunnen gemakkelijk zien hoe goed ze het doen, hun voortgang volgen en plannen voor morgen.

Synchroniseer apps en wearables

Well One koppelt eevoudig met gegevens van andere populaire wearables en apps, zodat uw medewerkers hun gezondheid op één plek kunnen meten en beheren.

Datagestuurd.

Mensgericht.

Stuur verandering naar duurzaam gezond gedrag aan in uw organisatie met duidelijke, gegevensgestuurde inzichten op één plek.

Vraag een demo aan

Lees onze

whitepaper

Lees onze whitepaper Voorkomen is beter dan genezen: Voor verbetering van de gezondheid op het werk is gedragsverandering vereist en veel werkgevers moeten bij zichzelf beginnen. In de whitepaper wordt onderzocht hoe werkgevers gegevensinzichten kunnen gebruiken om de gezondheid van hun medewerkers duurzaam te beïnvloeden.

Vraag de whitepaper aan
Download our whitepaper

Contact

opnemen

Als u vragen hebt of een demonstratie of meer informatie wilt aanvragen, kunt u onderstaand formulier invullen.