Sverige

Företagspension - Det är inte riktigt så enkelt som vi får det att verka som...

Det kan vara svårt att upprätthålla en pensionsplan som verkligen matchar dina mål, skyddar dina anställdas framtidsutsikter och som samtidigt ger företaget de fördelar som den borde. Att bidra till enklare rekrytering, behålla personal och skapa en motiverad, stressfri personalstyrka.


Det är alltså viktigt att få det rätt och inte bara för din personalstyrkas skull. Därför arbetar vi tillsammans med dig för att säkerställa att personalen är engagerad, sparar tillräckligt för framtiden och fullt ut förstår de fördelar de får.

Hälsokontrollera pensionsplanen

Låt oss ta pulsen på ditt pensionsprogram och se hur väl det förhåller sig gentemot bäst praxis.

Gör en oberoende översyn... »
Personalengagemang

Sedan automatisk anslutning till pensionsplanen blev det normala förfarandet är det än viktigare att verkligen kommunicera med personalen om vikten av att engagera sig (inte för att det var lättare förut…).

Här är varför... »
Pensionsrådgivning

Även med en bra pensionsplan sparar många fortfarande inte tillräckligt med pengar till den kommande pensionen. Det kommer få konsekvenser för dem - och även för dig.

Vidta åtgärder... »
Stöd vid pensioneringen

Den nya pensionsfriheten ger dina anställda en svindlande mängd val. För att uppnå bästa resultatet måste de börja planera tidigt.

Du kan hjälpa... »

Mejla oss eller slå en signal på telefon 08-697 40 76 så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för dig".