Sverige

Sjukvårdsförsäkringar och förebyggande personalförmåner behöver en ny strategi

Det går inte att undvika det - utmaningarna i att erbjuda bra sjukvårdsförsäkring och förebyggande förmåner för din personal har förändrats. Premier och risker ökar, och ofta uppskattas inte förmånerna av anställda på samma sätt som förr heller. Förmånerna tycks inte hjälpa till att belöna och behålla din personal på samma sätt som de en gång i tiden kanske gjort.


Men det betyder inte att det är dags att sluta erbjuda detta till din personal. Snarare tvärtom, men det är dags för en ny, smartare strategi. Som att ta det längre än bara till själva förmedlartjänsten. Att gräva djupare och verkligen förstå dina mål och dyka ner i dina data för att hantera dina risker - både nu och för framtiden.

Hälso- och riskrådgivning

Att få den bästa avkastningen på din investering är beroende av hur väl du förstår dina mål och din personal. Plus en dos tänkande utanför boxen.

Ta reda på varför »
Förmedlartjänst

Att vara en av de största förmedlarna på marknaden har sina fördelar. Som att till exempel säkerställa att du får rätt mix av konkurrenskraftiga priser, policys och villkor.

Men det är inte allt vi kan »
Policyhantering

Vi arbetar hårt för att se till att du aldrig ska märka av vår policyhantering. (Om din förra partner gjorde det dåligt, förstår du snart varför).

Kika in bakom kulisserna »
Välmående: ekonomiskt, fysiskt och mentalt

Vi arbetar aktivt för att se till att din personal mår bra, är hälsosamma och ekonomiskt sunda. Det är bra för dem och det är bra för din verksamhet.

Minska din risk »

“Slå oss en signal på telefon 08-697 40 76 så kan vi berätta vad vi kan göra för dig och dina anställda".