Sverige

En förmedlartjänst som gör skillnad

Att arbeta med en av de största förmedlarna för personalförmåner ger dig som arbetsgivare ett naturligt försprång. Men det är vår förmåga att förstå dina mål som verkligen gör skillnaden.

Det är ingen hemlighet att vi är en av de största på marknaden när det gäller personalförmåner. Vi har hittat rätt policys och förhandlat fram rätt pris för tusentals företag runt om i världen. Vi är alltså väl utrustade för att hjälpa företag som ditt att få ut det bästa ur anbudsprocessen när det gäller hälso- och sjukvårdsprogram för dina anställda. När allt kommer omkring, vad är poängen med att vara så stora som vi om vi inte nyttjar det för att hjälpa våra kunder?


Enkelt beskrivet skapar vi en hävstångseffekt och effekten blir att du får rätt mix av konkurrenskraftiga priser, policys och villkor. Och ofta får du också tillgång till tjänster som du kanske inte skulle fått annars.


Våra förmedlare låter dina konsulter fokusera – på dig.

Att få ut ett stort affärsvärde blir nästintill omöjligt om policyn inte ger vad du verkligen behöver. Det är därför vi utvecklat vår arbetsmetodik ”Center of Excellence”.


Många gånger är kanske din konsult också din förmedlare och delar då sin tid mellan att identifiera dina behov och leta efter den bästa lösningen för dig och ditt företag. Ibland kan ett sådant delat fokus innebära att förmedlaren inte kan göra ett riktigt bra jobb.


Vi gör det lite annorlunda. Din konsult fokuserar helt på dig och supporteras istället av ett engagerat team av förmedlare som ständigt bevakar förändringar på marknaden. Vår personal arbetar tillsammans för att kunna ta fram konkurrenskraftiga priser och villkor till en policy som är exakt vad du behöver. Vårt arbetssätt ger inte bara ditt företag tillgång till den mest utförliga kunskapen på marknaden, den ger dig också en öppen process, transparens och en komplett bild av vad som finns tillgängligt samt en rekommendation som skräddarsys för dig och ditt företag.


Minska kostnaderna, maximera avkastningen

Vi vet hur viktigt det är att hålla kostnaderna nere. Men personalförmåner är bara hälften av ekvationen. För att skapa värde för din organisation måste du erbjuda rätt policy, det dina anställda verkligen kommer uppskatta och värdesätta. Blir det fel, resulterar det i att du inte får några av de affärsfördelar du betalat för, hur bra avtalet än var.


Genom att våra konsulter supporteras av ett dedikerat förmedlarteam får du det bästa av båda världarna; en policy som faktiskt levererar och till rätt pris.

“Vi scannar av marknaden för att hitta den perfekta policyn för dig - till rätt pris. Mejla oss eller slå en signal på telefon 08-697 40 76 så berättar vi gärna mer".