Sverige

Din alldeles egna hälso- och riskrådgivningskonsult

Vårt sätt att utforma det perfekta personalförmånsprogrammet är baserat på ett enkelt faktum; det finns inget företag, och ingen personalstyrka som är som just din.

Innan din Aon-konsult kan utforma ett hälso- och personalförmånsprogram för dig - ett program som är juridiskt och skattemässigt korrekt men också kostnadseffektivt och ger värde för din personal och ditt företag, behöver vi lära känna dig. Det första steget är att utvärdera vad du redan har. Kanske finns det en äldre privat sjukvårdsförsäkring som äter en allt större bit ur din krympande budget. Eller kanske är det ett plan för gruppinkomstskydd som du valde när det bara fanns 50 anställda, men som inte fungerar så bra för en personalstyrka på 320.


Om det, eller något liknande låter bekant, är du i gott sällskap. Varje dag hjälper våra erfarna experter företag och organisationer att hitta en strategi som uppfyller målen med deras personalförmånsprogram.


Helt anpassad för dig

Våra kunders krav är sällan detsamma eftersom inget företag är det andra likt. Vi erbjuder allt från klassiska så kallade hyllprodukter till helt skräddarsydda lösningar. Vår målsättning är att hitta just den lösning du behöver. Vi går igenom dina mål och genomför en strategisk gapanalys för att se vad som saknas. Därefter hjälper vi dig att ta fram den perfekta policyn för din verksamhet.


Givetvis kan det innebära en del förmedlingsarbete men det är bara en del av jobbet. Möjligen finns kanske också behov av att analysera din riskprofil samt hjälpa personalen att engagera sig och göra medvetna val. Att sätta upp varje policy så att den fungerar smidigt är också viktigt.


Ditt dedikerade team av experter

Din Aon-konsult är erfaren och kunnig med tillgång till avancerade analysverktyg. Och viktigast av allt, hen kommer att fokusera helt på dig eftersom de kan kontakta sina kollegor, marknads- och dataspecialister över hela världen, för att se till att ditt personalförmånsprogram levererar allt av värde till din personal och för ditt företag. Dessa specialister ägnar sig åt att hitta de bästa strategierna, innovationerna och idéerna, var de än befinner sig vilket tillåter din konsult vara fri att koncentrera sig på dig.

Låt oss snacka!

För en första kontakt med en expert på personalförmåner, skicka oss ett mejl på [email protected] eller ring 08-697 40 76.