Sverige

Policyhantering: Vi gör det hårda arbetet, du får belöningen

Vi kommer att arbeta hårt för att säkerställa att dina personalförmånspolicys fungerar så smidigt att du inte behöver ägna dem en tanke (vilket är exakt så som det borde vara).

Hemligheten med bra policyhantering är att det stora arbetet ska ske bakom kulisserna. Som försäkringstagare ska du inte behöva tänka på det alls. Om det betyder att vårt jobb går obemärkt förbi, är det helt ok för oss. Det är ofta vi får höra från nya kunder att de blivit inblandade i policyhanteringen när uppdraget legat hos andra partners. Så ska det absolut inte vara. Ingen gillar heller oväntade fakturor, obetalda fordringar och klagomål till HR-teamet.


För oss är det bara början på vårt uppdrag att ta fram en konkurrenskraftig policy till dig. Se oss som en extra medlem i ditt team. Vi arbetar sedan varje dag för att se till att din policy rullar på som den ska.


De gör din policy till sin prioritet

Vi har inte enbart erfarenhet av policyhantering här på Aon (Health & Benefits), vi har också våra egna, dedikerade team hos alla större försäkringsbolag som arbetar på uppdrag av oss alla dagar, året om. Det är som sagt en fördel att vara en av de största försäkringsmäklarna i världen. Så, om du har en fråga om din policy, eller om du behöver hjälp med att lyfta något som är ett problem för dig, vågar vi påstå att de lyssnar.


Och när du behöver bli involverad...

Du kan absolut överlåta åt oss att göra det rutinmässiga arbetet och lita på att vi gör det bra. Men det kommer fortfarande att finnas tillfällen när du behöver bli involverad och vill veta exakt vad som händer med din policy (till exempel om du behöver rapportera till styrelsen). Vi ser till att göra det smidigt också. Alla dina förmånspolicys hanteras via en online-portal, och vår direktrapporteringsfunktion gör det enkelt att ta fram alla mätvärden. Faktum är att du till och med kan styra vem som har tillgång till portalen och till vilka delar. Du kan dela informationen med så många personer i din organisation som du behöver, och de kan ta del av ditt arbete när de själva vill.

Vi visar dig!

Vi ger dig gärna en snabb guidad rundtur.

Kontakta oss via mejl [email protected] eller ring 08-697 40 76.