Finland
Kuljetusriskien kartoittaminen

Kuljetusvakuutukset

Tavarankuljetuksissa on aina monia riskitekijöitä. Mikäli lastissa olevat tavarat rikkoontuvat, pilaantuvat käyttökelvottomiksi tai katoavat, voi yrityksen liiketoiminnan tai keskeisen asiakassuhteen jatkuminen olla vaarassa. Koska kuljetusvahingoista voi syntyä suuria taloudellisia menetyksiä, on järkevää siirtää keskeiset riskit vakuutusyhtiöiden kannettavaksi.

Kaikkien kuljetusriskien hahmottaminen ja sopivien vakuutusratkaisujen löytäminen erityisesti kansainvälisellä tasolla on haasteellista. Tästä syystä onkin järkevää hyödyntää Aonin vankkaa kuljetusriskiasiantuntemusta ja globaalia palveluverkostoa.

Rakennamme yrityksellesi sopivat kuljetusvakuutusehdot sekä kilpailutamme vakuutukset käyttäen kotimaisia ja ulkomaisia vakuutusyhtiöitä. Tarjoamme apua myös vahinkotilanteissa. Asiantuntemuksemme kattaa myös varustamoriskit ja -vakuutukset. Lisäksi neuvomme kuljetussopimuksiin liittyvissä asioissa, kuten rahtaus- ja varastointisopimusten teossa, sekä järjestämme koulutusta muun muassa Incoterms-toimituslausekkeihin liittyen.

 

Yhteystiedot

Marianne Aho
[email protected]
+358 40 752 8568

Lotta Kivinen
[email protected]
+358 40 573 7011