Finland
Aon ostaa johtavan kykyjenmittausta ja psykometrisiä arviointeja tekevän palveluntarjoajan

Aon ostaa johtavan kykyjenmittausta ja psykometrisiä arviointeja tekevän palveluntarjoajan

cut-e kasvattaa Aonin arviointi- ja valintavalmiuksia ja vahvistaa sen kykyä auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaa henkilöstön avulla.

LONTOO, (4.5.2017) – Aon plc (NYSE:AON) ilmoitti tänään ostaneensa Saksassa, Hampurissa toimivan cut-e:n, joka on maailmanlaajuisesti johtava verkossa tarjottavien kykyjenarviointipalveluiden toimittaja. Kaupan hintaa ei julkistettu.

– Aikana, jolloin työvoiman tarjonta supistuu maailmanlaajuisesti, henkilöstön sitoutumisaste laskee ja nuorten työntekijöiden vaihtuvuus kasvaa, big data muuttaa organisaatioiden tapaa tunnistaa, valikoida, käyttää, sitouttaa ja mitata kykyjensä tehokkuutta, Aonin kyky-, palkkio- ja tehokkuusratkaisuista vastaava toimitusjohtaja Michael Burke kiteyttää. – Ostamamme cut-e:n ansiosta pystymme laajentamaan arviointi- ja valintavalmiuksiamme vieläkin monipuolisempiin tilanteisiin ja ympäristöihin eri puolilla maailmaa ja tarjoamaan asiakkaillemme vahvempaa näkemystä, kehittämään heidän liiketoimintansa tuottavuutta ja vähentämään vaihtuvuutta.

cut-e:lla on 35 toimipistettä eri puolilla maailmaa, ja se arvioi joka vuosi yli 12 miljoonaa ehdokasta yli 70 maassa yli 40 kielellä omien psykometristen kykyjenarviointityökalujensa avulla. Konsultointipalvelujen ansiosta sen asiakkaat tekevät parempia kartoitus-, valinta- ja kehityspäätöksiä.

– Näin niukoilla työmarkkinoilla organisaatiot ovat hyvin tietoisia siitä, että niiden on täytettävä osaamisvajeensa nopeasti pätevillä ehdokkailla, jotka sopivat saumattomasti organisaatioon ja yhdistettävä kykyjenmittauksen tulokset taloudellisesti mitattaviin liiketoiminnan vaikutuksiin, toteaa cut-e:n toimitusjohtaja Andreas Lohff. – Yhdistymällä osaksi Aonin kehittyneitä arviointityökaluja ja räätälöityjä kykyjenetsintäratkaisuja kasvatamme omaa lisäarvoamme asiakkaille henkilöstön arvioinnin ja valikoinnin markkinoilla.

cut-e:n oston jälkeen Aonin maailmanlaajuinen osaamisorganisaatio koostuu yli 400:sta arviointi- ja valikointialan ammattilaisesta, muun muassa palkituista työ- ja organisaatiopsykologeista, joilla on yli 50 vuoden kokemus työnantajien auttamisessa tieteen ja tiedon hyödyntämisessä henkilöstön valitsemisessa ja kehittämisessä. Yhdessä organisaatiot arvioivat yli 30 miljoonaa työnhakijaa alan innovatiivisimpien ja palkittujen testien avulla.
 
cut-e:n perustajat Andreas Lohff, Achim Preuss, David Barrett ja Espen Skorstad toimivat johtotehtävissä Aonin kyky-, palkkio- ja tehokkuusratkaisujen ryhmässä.

Tietoja Aonista

Aon plc (NYSE:AON) on maailman johtava riskienhallinta- ja vakuutusvälityspalveluja sekä henkilöstöetuuskonsultointia yrityksille tarjoava palveluntuottaja. Aonin liiketoiminta on maailmanlaajuisesti organisoitu verkostoksi, joka toimii 120 maassa ja jossa työskentelee 50 000 asiantuntijaa. Aon tuottaa lisäarvoa asiakkailleen innovatiivisilla ja kustannustehokkailla riskienhallinnan ja henkilöstöetuuksien ratkaisuilla.

Seuraa Aonia Twitterissä: https://twitter.com/Aon_plc
Tilaa News Alerts -uutiskirje: http://aon.mediaroom.com/index.php?s=58

Tietoja cut-e:sta

Vuonna 2002 perustettu cut-e on maailman johtava innovatiivisten, verkossa tarjottavien testien, kyselyjen ja pelimuotoisten arviointien suunnittelija ja toteuttaja henkilöstön rekrytointi-, valinta- ja kehitystarkoituksiin. Autamme työnantajia löytämään hakijat, joilla on oikeat valmiudet, potentiaali ja sopeutumiskyky yrityskulttuuriin edistämään yrityksen liiketoimintaa. Teemme vuosittain 12 miljoonaa arviota yli 70 maassa ja yli 40 kielellä. Lisätietoja sivustolta www.cut-e.com.

Aonin mediayhteyshenkilö:

Maurissa Kanter
[email protected]
+1 847 442 0952