Netherlands

Terugkijken Webinar | ‘De grootste cyberdreiging komt van binnenuit’

 

Waarom u meerdere teams moet betrekken bij het vormen van een cyberstrategie

Cybercriminelen zijn continu bezig organisaties aan te vallen en passen hun methodes en doelwitten razendsnel aan. Zo werd het Hof van Twente onlangs slachtoffer van een cyberaanval. Dat uw organisatie ook aangevallen wordt, is onafwendbaar. U kunt zich er wel zo goed mogelijk tegen beschermen en de mogelijke impact beperken. Daarvoor is een organisatiebrede aanpak van cruciaal belang. Het grootste gevaar voor uw organisatie is daarom dat de diverse expertises niet goed samenwerken aan cyberveiligheid.

Cyberstrategie maak je niet alleen

De CISO (Chief Information Security Officer) is gedelegeerd verantwoordelijk voor cyberveiligheid en zal mandaat moeten krijgen om maatregelen te kunnen nemen. En de eigenaar van de data bepaalt de impact en speelt een rol in het budget. Maar het cyberrisico raakt de hele organisatie, dus voor een adequate aanpak is ook afstemming nodig met HR, Legal, IT, sales en de directie. Wat is uw rol daarin? Hierover vertellen we u graag meer tijdens ons opgenomen webinar ‘De grootste cyberdreiging komt van binnenuit’.

Kijk het webinar terug en kom in 45 minuten meer te weten over:

Tijdens ons webinar bespreken we met u hoe u de juiste mensen en teams betrekt bij het vormen van uw cyberstrategie. We gaan in gesprek met Mauriche Kroos (Manager Privacy & Security bij Enexis Groep) over de uitdagingen in de praktijk, zoals de digitale transitie, en de maatregelen die genomen kunnen worden. U leert daarnaast meer over de groeiende rol van de Legal Counsel en de IT-manager bij het vergroten van de cyberveiligheid binnen uw organisatie.

Via onderstaand formulier kunt u het webinar terugkijken wanneer het u uitkomt.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.