Netherlands
 

Een snel digitaliserende wereld

 

Door de coronacrisis is het cruciale belang van cybersecurity alleen maar versterkt. Bedrijven merken dat ze vatbaar zijn voor de toenemende risico's van cybercrime, wanneer ze opeens iedereen vanuit huis moeten laten werken.

Incidenten blijven, maar herstel bouwt u nu al in

In 2020 is de frequentie van cyberschades en de hoogte van de totale schadelast aanzienlijk toegenomen. Een cyberincident kan uw organisatie tonnen of zelfs miljoenen euro’s kosten. Daarnaast kan de reputatie een flinke knauw oplopen, wat indirect weer forse gevolgen heeft voor de omzet. Het is dus belangrijk dat u zich kunt blijven beschermen en verzekeren tegen cyberrisico’s. Incidenten zullen blijven komen, het is niet de vraag óf u geraakt zal worden, maar eerder wanneer. Voorbereiding hierop en herstel van een incident kan u nu al inbouwen door onze onderstaande oplossingen, zoals cybercrisismanagement en cyberveiligheid.

 
cyber-risicomanagement Een cyberveilige organisatie

Steeds meer organisaties krijgen te maken met cybercrime. Inmiddels heeft het zich ontwikkelt tot één van de grootste bedrijfsrisico’s. Het gevaar komt niet alleen van buitenaf, maar kan ook binnen uw organisaties zitten. Denk bijvoorbeeld aan het risico van derde partijen waarmee u zaken doet.
analysetool Hoe wordt uw organisatie cybervolwassen en meer cyberweerbaar

Onze data toont aan dat organisaties in verschillende inkomstenklassen, bedrijfstakken en regio’s onder de basislijn presteren als het gaat om het beheren van cyberrisico’s. Wij helpen u om u het beste voor te bereiden op cyberrisico’s.
AON Cyberveiligheid Cybercrisismanagement

De kans op een cybercrisis is reëel en hackers discrimineren niet op soort organisatie. Het moment dat u geraakt wordt, kan dichterbij zijn dan u denkt. Door vooraf, maar juist ook tijdens een hack of datalek de juiste beslissingen te nemen, kunt u ellende voorkomen.