Netherlands
 

Een snel digitaliserende wereld

 

Door de coronacrisis is het cruciale belang van cybersecurity alleen maar versterkt. Bedrijven merken dat ze vatbaar zijn voor de toenemende risico's van cybercrime, wanneer ze opeens iedereen vanuit huis moeten laten werken. Afgelopen jaar gaf 60% van de organisaties aan dat ze nog niet adequaat konden omgaan met deze situatie. Onze visie hierop is een continue circulaire aanpak: "de Cyberloop".

Incidenten blijven, maar herstel bouwt u nu al in

De afgelopen jaren is de frequentie van gevallen van cyberschades en de hoogte van de totale schadelast aanzienlijk toegenomen. Een cyberincident kan uw organisatie tonnen of zelfs miljoenen euro’s kosten. Daarnaast kunnen de reputatie van uw merk of bedrijf en compliance een flinke deuk oplopen.

Het is dus belangrijk dat u zich preventief blijft beschermen en verzekeren tegen deze snel evoluerende cyberrisico’s, zoals verdachte e-mails en ransomware.
Voorbereiding kunt u inbouwen met behulp van door het toepassen van cyberveiligheid, cybercrisismanagement, en compliancy.

 
cyber-risicomanagement Weerbaarheid op cybergebied

Cybercrime ontwikkelt zich tot de grootste bedrijfsrisico’s. Het gevaar komt niet alleen van buitenaf, maar kan ook binnen uw organisaties zitten. Denk bijvoorbeeld aan het risico van derde partijen waarmee u zaken doet. Daarom werken wij aan een integrale aanpak van cybercrime.
analysetool Mensen, functies en processen

Om een cybercrisis het hoofd te bieden is het belangrijk om cyberrisico’s in kaart te brengen. Zorg voor duidelijke processen en verankering in uw bedrijf. Overzichten en dashboards helpen u hierbij.
AON Cyberveiligheid Incident response, when the sh*t hits the fan

Hackers discrimineren niet op soorten organisaties. Door vooraf, maar ook tijdens een cybercrisis als gevolg een hack of datalek de juiste beslissingen te nemen, kunt u ellende voorkomen. Met bijvoorbeeld een preventief crisismanagement en een incident response programma.