Netherlands
 

Collectieve ongevallen

 

Jaarlijks raken veel mensen betrokken bij een ongeval, zowel tijdens werktijd als tijdens privétijd. Als een van uw medewerkers een ongeval krijgt, dan raakt dat niet alleen uw medewerker en zijn gezin, maar ook u als werkgever. Een collectieve ongevallenverzekering biedt u en uw medewerkers in dat geval de financiële zekerheid die op dat moment nodig is.
Verzekering
Een ongevallenverzekering verstrekt een eenmalige uitkering, wanneer u of een van uw medewerkers door een ongeval overlijdt of blijvend invalide wordt. Met deze verzekering creëert u een financieel vangnet voor uw medewerkers of hun nabestaanden. Tegelijkertijd voldoet u als werkgever aan de morele verplichting om een dergelijke voorziening te treffen. Het is niet voor niets dat in veel cao’s voor de werkgever de verplichting is opgenomen om voor haar medewerkers een collectieve ongevallenverzekering af te sluiten.

U kunt uw medewerkers een verzekering bieden die 24 uur per dag en wereldwijd dekking biedt. Dus ongeacht of uw werknemer zijn of haar beroep uitoefent wanneer het ongeval plaatsvindt. U kunt ook kiezen voor 'functiedekking' (inclusief 'komen-en-gaan'), waarbij beroepsuitoefening wél een voorwaarde is voor dekking. Een ongevallenverzekering is op vele manieren in te richten en daarmee goed passend te maken voor uw bedrijf.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de collectieve ongevallenverzekering? Klik dan hier om meer te lezen over de collectieve ongevallenverzekering en de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.