Netherlands

Bouw

 

De ontwikkelingen en de risico's

Waar de groei er na jaren eindelijk weer in zat, krijgt de bouwsector de laatste tijd flinke klappen te verduren. Bovenop de stikstofproblematiek en regelgeving rondom PFAS krijgt de sector nu ook met de crisis door het coronavirus te maken. Dit beloven weer uitdagende tijden te worden voor bedrijven in de burgerlijke en utiliteitsbouw, de infrabouw en de gespecialiseerde installatie- en afwerkingsbedrijven.

Nieuwe uitdagingen in een dynamische tijd
De markt vraagt om nieuwe ontwikkelingen die direct invloed hebben op uw bedrijf, waaronder investeringen in verduurzaming en de toenemende vraag naar transformatie van bestaande bouw. Ook de manier van samenwerking tussen bedrijven en overheden onderling verandert snel met nieuwe, complexe contractvormen als gevolg. Hoe gaat u om met deze uitdagingen?

 

Inzicht in uw risico’s is het startpunt

Het lijkt een goede tijd om te investeren in de vitaliteit van uw personeel . En maakt u al serieus werk van robotisering? Om de concurrent een stap voor te blijven in deze dynamische en competitieve bouwsector, wilt u de juiste keuzes maken voor de toekomst. Inzicht in uw risico’s is daarvoor essentieel. Met risicomanagement brengt u de mogelijke financiële consequenties in kaart van de keuzes die u maakt. Zo neemt u een afgewogen beslissing over de risico’s die u wel of niet verzekert. En u weet welke verzekering voor uw bedrijf de beste keuze is, met een betaalbare premie en een dekking waar u op kunt rekenen als u schade lijdt.

 

Wat doen wij voor u?

Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag bij het beheersen van uw risico’s, zodat u de juiste keuzes maakt voor uw bedrijf. Aon biedt u:

  • gespecialiseerde adviseurs met kennis van de bouwsector;
  • innovatieve en onderscheidende verzekeringsoplossingen;
  • ondersteuning bij alle aspecten van het bouwproces, zoals preventie-advies, verzekeringen en schadebehandeling.
 

Samenwerking Bouwend Nederland

Brochure

Aon werkt al tientallen jaren samen met Bouwend Nederland, dé ondernemersorganisatie binnen de bouw- en infrasector. Samen met de Bouwend Nederland Verzekeringscommissie ontwikkelen wij verzekeringsoplossingen die zijn toegespitst op uw risico’s en onderscheidend zijn in de markt. Leden van Bouwend Nederland profiteren van extra voordeel op deze producten via www.bouwendnederlandverzekeringen.nl.

Profiteer als lid van Bouwend Nederland van de extra voordelen

 
 

Neem contact op

Heeft u vragen over uw risico’s, verzekeringen of over een schade? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. U bereikt ze makkelijk en snel via het contactformulier.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.