Netherlands

Terugkijken webinar ‘Hoofdzaken pensioenakkoord’

 

De hoofdlijnen van het pensioenakkoord zijn bekend. Het meest impactvolle en complexe onderdeel van het pensioenakkoord is het afschaffen van de doorsneesystematiek en de overgang naar een nieuw pensioencontract.

We gaan in de toekomst een leeftijdsonafhankelijke premie betalen, terwijl de pensioenopbouw juist afhankelijk wordt van iemands leeftijd. Door deze maatregelen zullen de meeste bestaande pensioenregelingen op de schop moeten. Weet u als werkgever of pensioenfonds wat er geregeld moet worden voor de overgang naar een nieuw pensioencontract?

Webinar ‘Hoofdzaken pensioenakkoord’

Om ervoor te zorgen dat u goed bent voorbereid op het nieuwe pensioenstelsel, praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen en wat dit voor u betekent. Tijdens het webinar ‘Wat u moet weten over het pensioenakkoord’ hebben we de belangrijkste punten besproken uit de hoofdlijnennotitie, net als de kanttekeningen die er zijn en de concrete acties die van u verwacht worden.

Terugkijken?

Wilt u binnen 1 uur op de hoogte zijn van de concrete gevolgen van het nieuwe pensioenakkoord? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt direct in uw mail de link om het webinar terug te kijken.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.