Netherlands

Bent u voorbereid op de tijd na COVID-19?

 

De coronacrisis heeft aangetoond dat er een grondige evolutie nodig is in risico- en crisismanagement. Om in de toekomst beter voorbereid te zijn op crises zijn de volgende veranderingen noodzakelijk binnen risico-, continuïteits- en crisismanagement:

  • Breder perspectief op risico’s met een kleine kans en grote impact (‘long-tail’)
  • Anticiperen op nieuwe risico’s met creativiteit vanuit alle disciplines
  • Integrale aanpak; meer verbondenheid tussen alle disciplines
  • Veerkracht (‘Resilience’) is de onderscheidende factor

Om u zo goed mogelijk te informeren over de ontwikkelingen op dit gebied, organiseert Aon in 2021 de Risk & Resilience-serie. Met een serie discipline-overstijgende webinars delen wij relevante informatie en onze visie over dit onderwerp met u:

Risky Thursday - 29 april - Een BCM-aanpak die staat zodra COVID-19 voorbij is
Op 29 april gaan we tijdens ‘Risky Thursday dieper in op uw BCM-aanpak. Nu het einde van de pandemie langzaam in zicht komt, wordt het tijd om na te denken over uw BCM-aanpak ‘na COVID-19’. Hoe zorgt u ervoor dat deze staat, zodra de crisis voorbij is? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Risky Thursday - 10 juni - Cybercontinuïteitsmanagement in 2021
In juni bespreken we hoe de COVID-19-crisis de digitalisering in een stroomversnelling heeft gebracht. De afhankelijkheid en kwetsbaarheid van ICT is daarmee flink toegenomen. Tijdens het webinar bespreken we uitdagingen rondom cyberrisico’s en krijgt u concrete handvatten voor de aanpak voor cybercontinuïteit binnen uw organisatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.