Netherlands

Schadeafhandeling: professionele hulp loont

 

Stel: u komt vroeg in de ochtend aan op uw werk en het gebouw ziet gitzwart van de roet. Er heeft een grote brand gewoed. De schade is niet te overzien. En dit zal ook gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijf. Wat moet u doen? Wie kan u helpen? Het liefst schakelt u direct een team in dat van aanpakken en doorpakken weet. Heeft u zo’n team achter de hand?

Misschien denkt u niet snel aan dit soort ‘donkere’ scenario’s en de schade die daarbij komt kijken. In dat geval is het goed om de harde cijfers te kennen: maar liefst 50% van de bedrijven die met een grote incident zoals brand te maken krijgen, gaat binnen een jaar failliet.

Professionele hulp loont
De juiste omgang met slachtoffers, stakeholders en media is cruciaal in geval van een calamiteit of crisis. Stuk voor stuk willen deze partijen weten wat er gebeurd is, wat de gevolgen zijn en wat u gaat doen om de situatie te herstellen. Dat vraagt om experts die de situatie analyseren en om communicatiedeskundigen die u helpen het verhaal kalm en duidelijk te brengen. Maar ook de financiële situatie heeft aandacht nodig. Experts in schadeafhandeling kunnen u helpen om claims van derden af te handelen en om zelf claims in te dienen.

Ook kleinere incidenten en calamiteiten hebben telkens aandacht nodig. Het kan veel tijd kosten om alle administratie zelf op u te nemen. Dat is kostbare tijd die u niet in uw onderneming steekt. Bovendien: weet u het naadje van de kous als het om claims en verzekeringen gaat? Waarschijnlijk hebben experts uw zaken sneller voor u geregeld.

Hoe kan Aon helpen?
Aon heeft diverse diensten beschikbaar om uw schadeafhandeling uit handen te nemen. Onze experts werken snel, houden u steeds op de hoogte en onderhandelen scherp om zo het maximale uit uw schadeclaims te halen. Uw bedrijfsbelang staat altijd centraal – het doel is dat u door kunt gaan met ondernemen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Lees hier verder.