Netherlands

Werkgeversenquête over uw zorgcollectiviteit

 

In een enquête van tien korte vragen willen wij graag van u weten hoe u de service van uw collectieve zorgverzekeraar ervaart.

Een collectief ziektekostencontract is voor veel werknemers nog altijd een belangrijke secondaire arbeidsvoorwaarde. Wanneer u uw werknemers dit voordeel biedt, wilt u dat zij goede zorg krijgen en dat u zelf ook goede service krijgt.

In een enquête van slechts tien korte vragen willen wij graag van u weten hoe u deze service ervaart. Bij voldoende respons gebruiken wij de resultaten om zorgverzekeraars op concrete punten feedback te geven om hun service te verbeteren. Via de bemiddeling van Aon hebben bijna 1.000.000 mensen een zorgverzekering afgesloten. Zorgverzekeraars nemen dergelijke input van Aon dan ook zeer serieus. Ook zal Aon de resultaten gebruiken om marktonderzoeken die wij voor u uitvoeren op het gebied van ziektekosten. Uiteraard blijven alle vragenlijsten anoniem.

Wilt u de moeite nemen om de enquête in te vullen, dan kunt u op deze link klikken. Mocht u een collectief ziektekostencontract bij meerdere zorgverzekeraars hebben afgesloten, vult u dan de enquête in voor de verzekeraar waar de meeste werknemers zijn verzekerd. U kunt er ook voor kiezen het onderzoek voor meerdere verzekeraars in te vullen.

U kunt optioneel uw e-mailadres invullen. Bij voldoende respons delen wij dan de resultaten van de enquête met u.

Alvast hartelijk dank voor uw input!