Netherlands

Masterclasses International People Mobility

 

In meerdere masterclasses gaan we graag met u dieper in op de trends en ontwikkelingen die onze onderzoeken zichtbaar hebben gemaakt. Op deze manier krijgt u inzicht in wat vergelijkbare organisaties doen, voor welke uitdagingen staan en welke kansen zij zien. Lees hier meer over de masterclasses en meld u direct aan.

1. Veilig zakelijk reizen anno 2022 (31 mei 2022)
Zakenreizen is de afgelopen jaren bijna tot stilstand gekomen. Op basis van alle ontwikkelingen tijdens de pandemie vraagt het nieuwe zakelijk reizen om besluiten van werkgevers om dit gezond, veilig en compliant te doen. In deze sessie staan we stil bij de trends en ontwikkelingen die uit ons onderzoek zichtbaar zijn geworden en welke uitdagingen en kansen werkgevers zien op het gebied van zakenreizen.

2. Internationaal uitzendingen anno 2022 (2 juni 2022)
Door de pandemie hadden medewerkers weinig tot geen vertrouwen in internationale uitzendingen en expats bleven zitten waar ze zaten. In deze sessie delen we graag onze inzichten met u over een gezond, veilig en compliant beleid voor internationaal uitzenden.

3. Internationaal remote werken (23 juni 2022)
Medewerkers hebben door de pandemie geleerd dat zij ook op afstand – en niet per se in het land van de werkgever – kunnen werken. Mensen willen graag meer vrijheid qua werklocatie. Dit geeft nieuwe dimensie aan internationale mobiliteit die leuk en aantrekkelijk lijkt, maar ook een keerzijde heeft. Er gaan ook risico’s mee gepaard die vragen om duidelijkheid, beleid en instructies vanuit de werkgever. Daar gaan we in deze sessie graag dieper met u op in.
Ik meld mij graag aan voor één of meerdere masterclasses

 
 

Internationaal mobiliteitsonderzoek 2022
De impact van COVID-19 op internationale mobiliteit is enorm geweest. Behalve dat er de afgelopen jaren veel minder is gereisd, heeft de pandemie geleid tot blijvende veranderingen in zakenreizen en internationale detacheringen. In ons rapport bespreken we de trends en ontwikkelingen die uit ons onderzoek naar voren zijn gekomen. U vindt in het rapport ook tips die u helpen om betere beslissingen te nemen over uw mobiliteitsbeleid.
Download het rapport