Netherlands

Masterclass AVG-implementatie Logistiek

 

De datum van 25 mei 2018, wanneer u verplicht bent om invulling te geven aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), komt met rasse schreden dichterbij. U moet uw organisatie dus zorgvuldig ‘klaarstomen’ voor deze wetgeving. Denk aan inzicht krijgen in welke persoonsgegevens u gebruikt, óf u deze gegevens mag gebruiken en welke maatregelen u neemt om deze gegevens te beschermen. Maar u wilt natuurlijk ook weten hoe u dit inzicht de komende jaren actueel houdt en de bescherming van persoonsgegevens optimaliseert.

Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de AVG zo pragmatisch en efficiënt mogelijk doorvoeren, zodat de organisatie op tijd voldoet aan de verordening? De Aon Academy biedt uitkomst.

Aon Academy AVG-implementatie Logistiek
De Aon Academy biedt met de Masterclass AVG-implementatie dé oplossing om effectief en efficiënt aan de slag te kunnen met de AVG. Aan het einde van de masterclass heeft u naast een eerste opzet van een verwerkingsregister ook de beschikking over een concreet bedrijfsspecifiek stappenplan om aan de AVG te voldoen.

De masterclass biedt u, op basis van onze bewezen aanpak:

  • Diverse interactieve werkvormen onder begeleiding van experts
  • Concrete handvatten én documenten om de invulling van de AVG binnen uw organisatie pragmatisch en doelmatig vorm te geven.

De masterclass, welke gegeven wordt door gecertificeerde adviseurs en trainers met meerdere jaren ervaring binnen het privacy-domein, kent een pragmatische (multidisciplinaire) aanpak. Met de uitkomsten van de masterclass en uw zelfwerkzaamheid kunt u de vervolgstappen op privacy-gebied zetten.

Voor wie?
De masterclass is relevant voor iedere professional die momenteel actief is binnen, of de verantwoordelijkheid heeft voor, de implementatie en het operationeel krijgen van de AVG. De masterclass bestaat voor een groot deel uit activiteiten die direct betrekking hebben op de instelling van de deelnemer. Kennis van de eigen onderneming en inzicht in de organisatie zijn daarbij noodzakelijk.

Wat levert de masterclass u concreet op?
Na de masterclass:

  • bent u voorzien van de basiskennis rondom de AVG;
  • beschikt u over een AVG-nulmeting en heeft u inzicht in de benodigde stappen en activiteiten;
  • is er een eerste opzet en invulling van het verwerkingsregister;
  • heeft u inzicht in de risico’s die uw organisatie loopt inzake de AVG;
  • heeft u een opzet van een privacyverklaring;
  • heeft u een bedrijfsspecifiek stappenplan met de benodigde acties om te voldoen aan de AVG.

Waar en wanneer?
Deze masterclass is een 2-daagse sessie, waarbij de dagen niet aaneengesloten zijn in verband met de vereiste zelfwerkzaamheid voor de implementatie van de AVG-vereisten binnen de eigen organisatie.

Locaties voor de Masterclass:

  • Dag 1 (28 maart): Novotel Brainpark Rotterdam
  • Dag 2 (26 april): Van der Valk Houten

 

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen EUR 2.400,- (inclusief lunch op beide masterclassdagen) per persoon. Een tweede deelnemer van dezelfde organisatie betaalt EUR 1.050,- (we verwelkomen maximaal twee deelnemers per organisatie).

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier.

De Aon Academy
De Aon Academy biedt up-to-date en praktijkgerichte opleidingen, deskundigheidstoetsen, masterclasses en seminars.