Netherlands

Dekkingsgraden stabiliseren in mei

Na een positief effect van de gestegen rente in april stabiliseerden de dekkingsgraden in mei. Een beperkte rentestijging in combinatie met nauwelijks verschoven portefeuille zorgden ervoor dat de indicatieve gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen in mei stabiliseerde op 117%.

Lees verder ›

Aon: Invoering Wtp is een grote stap vooruit voor de pensioensector

Aon plc (NYSE: AON) is verheugd dat de Eerste Kamer positief heeft gestemd over de Wet toekomst pensioenen (Wtp). “Wij denken dat de overgang naar het nieuwe stelsel een stap voorwaarts is”, zegt Frank Driessen, CEO Wealth Solutions Aon Nederland.

Lees verder ›

 

 

Directie Aon Nederland benoemt Arjan Bol (CCO) en Marnix Zwartbol (CTO)

Arjan Bol wordt per 1 juni 2023 benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Aon Nederland. Met ingang van diezelfde datum begint Marnix Zwartbol als Chief Technology Officer (CTO). Zowel Bol als Zwartbol brengen meer dan een kwart eeuw ervaring mee in de betalings-, bank- en verzekeringssector.

Lees verder ›

Dekkingsgraden lopen weer op in april

Na een tegenvaller in maart krabbelen de dekkingsgraden in april weer op. De pensioenfondsen hadden in april baat bij de gestegen rente. Het vermogen bleef gelijk. De rentestijging in april zorgde ervoor dat de indicatieve gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen steeg naar 119%.

Lees verder ›

 

See our careers
Life at Aon