Netherlands

Verzuimkosten beheersen? Investeer dan in vitaliteit

 

Ruim 90% van werkgevers ziet verzuim als een van de grootste bedrijfsrisico’s

Uw werknemers zijn essentieel om uw organisatiedoelstellingen te realiseren. Bovenmatig verzuim gooit echter vaak roet in het eten. Hoe beperkt en beheerst u de verzuimkosten? Ons advies: investeer in vitaliteit. Uit onderzoek blijkt dat 100% van de werkgevers die vitaliteit omarmen, een stijging van productiviteit constateert. Toch heeft slechts 36% van de werkgevers hun vitaliteitsbeleid op orde. Genoeg redenen om nu te starten met uw vitaliteitsbeleid.

 


Seminar – ‘Stop verzuim, start met investeren in vitaliteit en inzetbaarheid’

 

De grootste winst voor organisaties op het gebied van verzuim ligt bij investeren in vitaliteit. Preventie is het sleutelwoord. Alleen zo vergroot u de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers.
Onze verzuimexperts laten tijdens het kosteloze seminar zien waar winst te behalen valt en hoe u dat doet. U heeft na het seminar inzicht in de concrete stappen richting een duurzaam vitaliteitsbeleid, en daarmee in het terugdringen van verzuim. Met Aon’s ondersteuning kunt u direct aan de slag in uw organisatie. Zo bevordert u de inzetbaarheid van uw werknemers, verhoogt u de productiviteit en vermindert u het verzuim.

Dit kunt u verwachten tijdens ons kosteloze seminar:

  • Trends en ontwikkelingen;
  • Uitruilen kennis en discussie met vak- en branchegenoten
  • Ontdekken wat in uw branche werkt en wat juist niet
  • Praktijkcasussen
  • Vragensessie met onze experts
Meer informatie
 
 

Infographic - Investeren in vitaliteit en productiviteit

Whitepaper

Hoe beperkt en beheerst u de verzuimkosten? Ons advies: investeer in vitaliteit. In bijgaande infographic leest u waar te starten en hoe u gezond, positief gedrag stimuleert. En wat het oplevert.

Bekijk de infographic

 
 
 

Whitepaper - Vitaliteit en productiviteit

Whitepaper

Veel organisaties focussen zich bij verzuim met name op de verzuimende werknemers (gemiddeld 4 %). Maar hoe zit het met de 96% van uw mensen die wel aan het werk zijn en u aan het werk wilt houden? Zo lang en vitaal mogelijk. Stop met enkel sturen op verzuim en start met investeren in vitaliteit en inzetbaarheid. Lees hoe.

Download whitepaper