Netherlands

Credit Risk Management: de regie bij verbetering

Een optimale financiering van werkkapitaal is belangrijk en blijft een terugkomend aandachtspunt. Vaak is een verlaging mogelijk van het kapitaal dat gebruikt wordt voor debiteuren. Maar hoe, en wie regisseert het veranderingsproces? De credit risk management consultants van Aon kunnen de regie in handen nemen van dit bedrijfsbrede project. Hierbij is een onafhankelijke analyse van de huidige situatie het startpunt. Dit resulteert in een gedegen plan van aanpak, een keuze van de juiste hulpmiddelen en het ondersteunen van de implementatie.

Inzet en expertise Aon

De expertise van Aon komt het best tot haar recht als onze consultants ingezet worden als strategisch risico-adviseurs. Zo kunnen we immers het klantvraagstuk in een breder (risico)perspectief plaatsen. Het komt de uiteindelijke oplossing ten goede om ons de regie te geven: je stelt immers geen product of specifiek instrument centraal als oplossing, maar bent in staat om werkelijk de kern van het vraagstuk bloot te leggen en dáár een weloverwogen en geïntegreerde risico-oplossing voor aan te bieden.

Breder dan advies alleen

CRM Cirkel Om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken aan een oplossing op maat is de samenwerking met Trade Credit van Aon Global bijzonder goed. Door gebruik te kunnen maken van de diensten van Aon's Trade Credit zijn wij ook in staat u te adviseren over de de inkoop van de juiste Credit Management instrumenten. Deze samenwerking, met als centraal punt de cashflow en de debiteuren van uw bedrijf, is weergegeven in de cirkel hiernaast.
Meer weten? Expand
* Verplicht veld  Email Error
Formulier sluiten

Contact