Netherlands

Risk Management Practice

 

Risk Management helpt organisaties bij het inrichten en toepassen van risicomanagement. Hierbij worden de belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied gevolgd en passende oplossingen gezocht. Dit kunnen specifieke ontwikkelingen van de discipline zelf zijn, zoals wetten en codes die vragen om aanpassingen in risicomanagement en gerelateerde rapportages. Daarnaast kunnen dit veranderingen zijn in de omgeving (duurzaamheid, technologie, politiek) die leiden tot de noodzaak voor specifieke behandeling en analyse van bepaalde risico’s. Met onze ervaring, best practices voor de toepassing van risicomanagement en analysetechnieken voor het doorgronden van risico’s helpen wij u om risicomanagement voor u te laten werken.

 

Expertise
Wij zijn een team van ervaren consultants met diverse achtergronden en expertise in analyse, advies, implementatie, opleiding en training. Sommigen van onze consultants komen uit het veld en hebben zelf de risk management functie binnen grote organisaties uitgeoefend. Anderen hebben zich ontwikkeld tot expert in specifieke risicogebieden en risk management technieken. Als onderdeel van de Aon hebben wij toegang tot de wereldwijde expertise over risico’s, risicomanagement en oplossingen voor de financiering van risico’s. Door deze te koppelen aan onze diensten brengen wij nog meer meerwaarde.

Aanpak
Met onze expertise zoeken we aansluiting bij uw organisatie en adviesbehoefte, wij laten ons leiden door uw vraag. Wij passen onze adviezen over risicomanagement aan, aan de manier waarop uw bedrijf of branche wordt aangestuurd. Zo zorgen wij voor een pragmatisch antwoord op uw risicovraagstukken. Dit kan bestaan uit diverse Risk Management diensten gericht op inrichting, analyse en financiering van risico’s en ondersteuning van het proces door tooling. Indien het toch fout gaat, ondersteunen wij bij het managen van crisis, adviseren wij over claimsmanagement en bedrijfscontinuiteit.

Wij koesteren de relaties met onze klanten en treden bij voorkeur op als partner in risicomanagement. Voor u betekent dit dat wij altijd een vraagbaak kunnen zijn voor risicomanagement actualiteiten. Voor ons dat we gevoel houden bij de problematieken waar onze klanten in diverse branches mee te maken hebben.