Netherlands

Coronavirus

 
Coronavirus-(COVID-19)-responspagina-850x150.jpg

Actuele informatie over organisatierisico’s naar aanleiding van de coronacrisis

Wat betekent het coronavirus voor bedrijven en organisaties? Elke branche komt ermee in aanraking, met alle gevolgen van dien. Doordat er nog weinig bekend is over dit nieuwe virus, zijn de risico’s van corona lastig in te schatten voor veel organisaties. Op deze pagina’s delen onze risicoadviseurs, ieder met een eigen specialisatie, hun inzichten naar aanleiding van het laatste coronanieuws. Of dat nu gaat over de invloed van actuele ontwikkelingen op uw bedrijfscontinuïteit, de vitaliteit van uw personeel of de pensioenen van uw personeel. Zo denkt u altijd een stap vooruit voor uw organisatie.

Risico’s van het coronavirus voor uw personeel

Veel bedrijven en hun medewerkers hebben nu vragen over salarissen, pensioen, kinderopvang en medische kosten in het buitenland. Onze risicoadviseurs weten wat er speelt.

Kies een thema waar u meer over wilt weten:

Gevolgen van corona voor uw bedrijfsvoering: waar op te letten?

Er spelen veel vragen over crisismanagement, risicomanagement, bedrijfscontinuïteit en veiligheid. Onze specialisten delen daarom hun inzichten met u in de vorm van denkkaders, stappenplannen en andere tools.

Kies een thema waar u meer over wilt weten:

Vragen over verzekeringen tijdens de coronapandemie

Verzekeringsexperts beantwoorden uw vragen over verzekeringen in relatie tot de coronapandemie. De thema’s: aansprakelijkheid, zorg, bedrijfsschade, reizen, verzuim, bouw, ongevallen en de gezondheidszorg.

Kies een thema waar u meer over wilt weten:

 
 
Gratis webinar - Geleidelijke opstart
Om u te helpen werken aan een voorspoedig herstel organiseerden onze BCM experts een interactief webinar.

Bekijk webinar